Een nieuwe start op een bekende plek!

Begin 2017 was het voor mij duidelijk; er moest weer een Keurslager Timmer komen op De Biezenkamp. Na jarenlang de situatie nauwlettend in de gaten te hebben gehouden, hakte ik begin dit jaar de knoop door en zijn we aan de slag gegaan. Eerst vooral achter de schermen: Hoe gaan we het aanpakken? Wat worden onze speerpunten? Hoe gaat de winkel eruit zien? Zo komt er heel veel op je af en vraag je jezelf weleens af of je er goed aan doet.

Inmiddels kan ik zonder twijfel zeggen dat dit de juiste keuze is geweest. De reacties op de terugkeer van ‘Timmer’ in Leusden waren werkelijk hartverwarmend en zo enthousiast. Geweldig! Natuurlijk volgden er toen nog maanden van flink verbouwen en keihard werken, maar inmiddels is het resultaat daar. Een winkel waar we onwijs trots op zijn. Helemaal anders, maar wel op de plek van vroeger. Een mooiere combinatie kan bijna niet!

Het is een slagerij geworden die past bij ons, bij de klant en bij de toekomst. We hebben gekozen voor een transparante winkel, zodat iedereen kan zien wat er gebeurt met de producten. Want we vinden het belangrijk dat alles duidelijk is. En lekker natuurlijk, laten we dat vooral niet vergeten. De samenwerking met onze vaste leveranciers wordt voortgezet, zodat we ook nu weer de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, dagverse maaltijden, barbecueën, gourmetten, feesten en partijen; vanaf nu zijn wij er weer om dat te verzorgen. Ik sta, uiteraard samen met mijn team, klaar om lekker aan de slag te gaan. We zien u graag weer in onze Keurslagerij, op De Biezenkamp, zoals het hoort!

Dennis Timmer

U kunt bij Dennis terecht voor heerlijke zelfgemaakte producten. Bijvoorbeeld de filet americain. De filet wordt vanaf de saus helemaal zelf gemaakt. Ook de boerenleverworst wordt helemaal zelf gemaakt. En vergeet de heerlijke grillworst niet! Deze komt in verschillende heerlijke smaken! En uiteraard voor nog veel meer.

De laatste jaren doet Dennis ook steeds meer in catering voor particulieren en bedrijven. Vraag er gerust naar in onze winkel. 

U bent elke dag welkom om het verschil zelf te proeven!

Slagerij Dennis Timmer

Dennis Timmer, Keurslager

De Biezenkamp 21
3831 JA Leusden
033-3033317

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten